onsdag 28 oktober 2009

Monter, muntergökar & möten

Foto: Monter under uppbyggnad

Nu är Skolforum över för denna gång - det är med lite vemod jag sitter hemma i soffan och ser på foton från allt min kollega Ia & jag fått möjlighet att vara med och göra / uppleva under de sista dagarna. Dyslexiförbundet FMLS bjöd in Skoldatateket att ställa ut tillsammans med dem samt FDB (föräldraföreneingen dyslextiska barn) - Skoldatateket i Södertälje tackar för förtroendet! Vi vill även ta tillfället i akt att tacka de Skoldatatek från vår region som ställt upp och arbetat tillsammans med oss - för att sprida kunskap om Skoldatatek som företeelse.

Foto: Eva Wiklander från FMLS

Visst hjälper ett gott humör till när dagarna blir långa och regnet strilar ned när man kommer ut i den mörka oktoberkvällen. Det har verkligen varit bra att ställa ut tillsammans - FMLS -FDB - Skoldatatek. Alla har vi olika perspektiv att dela med oss av då det gäller läs- & skrivsvårigheter. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete framåt!

Foto: 2 glada Guldäpple 2009 vinnare & Skoldatateket

Skolforum har bestått av underbart många, fantastiska, brokiga, underbara möten med såväl utställare som besökare, kollegor, TeechMeet - deltagare & Guldäpplet vinnare. Åsa Kronkvist alias Ugglemamma & hennes vinnarkollega Erica Lövgren sökte upp oss i montern...och det var ett sådant där "å, där är ju du in real life-möte". För mig, personligen, var det oerhört kul att äntligen få träffa tjejerna på riktigt. Skoldatateket i Södertälje gratulerar Åsa & Erika till priset: Grattis!

Under en tid framöver kommer jag att blogga om det jag upplevt, sett, mött, fått nys om, tycker om eller bara finner intressant från Skolforum...men först ska jag ta ett par dagars ledighet och prova på att bara vara...

(Samtliga fotografier tagna av Ulrika Jonson)

1 kommentar:

  1. Vad bra att du bloggar ut vad vi gör! Jag blir så glad varje gång du skriver "jag och min kollega Ia" när du beskriver allt roligt som händer i vårt arbete på Skoldatateket!

    SvaraRadera